Biljetter

Ordinarie pris:
120 kronor.

Studerande (med giltigt studentbevis):
90 kronor.

Pensionär:
90 kronor.

Grupper (minst 20 deltagare):
90 kronor/person.

Under 12 år:
Fri entré.

Öppettider

Söndag-onsdag
09.00–21.00

Torsdag-lördag
09.00-23.00

Midsommarafton och julafton
Stängt

Dela sidan

Meny Öppettider Dela

Aktuellt denna vecka

Till kalendern
 • Nyhet
  paul på åker
  Mån-sön

  Nya restaurangen nu öppen för bokningar.

  Fotografiskas restaurang ligger på översta våningen i det som en gång var ett tullhus på Södermalm i Stockholm. Vad som står på menyn beror på vad veckans skörd har att erbjuda. Fokus ligger på det gröna och menyn är speciellt komponerad för dagen. Från den väljer du en växt, en smak och något ytterligare från djur- eller växtriket. Vår matfilosofi är att skapa upplevelser för alla sinnen där smaker, dofter, råvaror och den omgivande miljön är delar av en genomtänkt helhet. Tillsammans med vår matkreatör Paul Svensson skapar vi smakkombinationer och matupplevelser värda att minnas.

  Restaurangen öppnar 15 oktober.

  Boka bord här

  Läs mer
 • 02_0004
  Mån–sön

  Art Partner ställer ut Karolina Henke

  Genom Fotografiskas tjänst Art Partner kan du köpa fotografisk konst från utställningarna i museet och av andra utvalda fotografer. Art Partner visar Karolina Henkes nya verk från och med 20 augusti till 30 september. I Back to Nature leker Karolina Henke med tanken på barn som återvänder till naturen och lever helt i symbios med den, långt bort från civilisationen. I den världen väver hon även in surrealism, fantasi och saga, genom att porträttera barnen i skogsmiljö, och i kläder hon själv tillverkat, helt i naturliga material. Karolina berättar:  ”Jag har alltid fascinerats av naturens perfektion och formspråk. Den är så fantastisk i sin enkelhet, så komplicerad och samtidigt känslig. Tanken har berört mig om hur vår miljö mår idag och hur mycket vår jord egentligen kan klara av för att bibehålla det fantastiska. Jag tänker på vad vi kommer att lämna efter oss, arvet till våra barn. Kanske börjar vi långsamt tappa känslan för naturen och hur viktig den är för oss. Jag ville påminna mig själv om det.

  Läs mer
 • Vill du veta mer om våra utställningar?
  Mån–sön

  Vill du veta mer om våra utställningar?

  Vill du veta mer om våra utställningar?

  Välkommen på öppen visning.

  I dag erbjuder vi öppna visningar av våra aktuella utställningar. Det krävs ingen förbokning men platserna är begränsade till 25 personer/visning. Tid: 18.00. Pris: 55 kronor/person. Medlemmar gratis.

  Läs mer
 • JoieFine27september
  Lördag 27 september 19:00

  Joie Fine

  Joie Fines melodier, texter och varma röst tillsammans med hennes pianospel ger en helt ny mening åt ordet framförande. Med en otrolig teknik som tillåter henne att nå den höga och den låga och det starka och mjuka i hennes röst, kommer hon få dig att minnas det viktiga i livet och föra dig närmare dina egna känslor.

  Josefine ”Joie Fine” Franc har sjungit och skrivit musik sedan hon var barn. De huvudsakliga inspirationskällor som hjälpte henne att ”växa som person och som musiker ” har bland varit artister som India.Arie , Stevie Wonder , Maria Mena , Lauryn Hill, Aretha Franklin, Alanis Morissette och Robyn. Joie Fine riktar sig till hjärtat. Hon vill inspirera med sina egna berättelser och livserfarenheter om att bryta skammens tystnad. Hennes texter handlar om att lyssna på sin inre röst, bejaka sitt sanna jag och finna styrkan att gå sin egen väg.

  Tid: Kl 19:00

  Mer om Joie Fine

  Läs mer
 • Skärmavbild-2014-04-24-kl.-10.51.421
  Fredag 26 september 17:00

  DJ Coco Chanel

  Dj Coco Chanel

  Tid: från 17:00

  Läs mer
 • 25septemberNadiaNair
  Torsdag 25 september, kl 19:00

  Nadia Nair

  Hon hyllas för hennes djupt personliga röst och texter. Texter och melodier som väver samman en värld där gränser vågar korsas. Musiken är lika odefinierbar som hennes rötter och hon räds inte för att nyttja hennes indisk-malaysiska påbrå i sitt sätt att uttrycka sig. Den innehåller allt från rockiga trummor, analoga syntbasar, bluesiga körer samt atmosfäriska gitarrer som gärna lånar toner från orientaliska skalor. Vare sig göteborskan står med hela bandet bakom sig eller ackompanjeras av en ensam gitarrist, blir rösten både hjärtat och nerven i ljudbilden. Ikväll bjuder hon på ett intimt och närvarande framträdande tillsammans med gitarristen Johan Jonasson på Fotografiska. Låt dig inspireras av Nadia Nair’s poesi…

  Tid: Kl 19:00

  Lyssna på Nadia Nair

  Läs mer

Utställningar