David

David är ett av våra konferensrum som ligger på plan 3 i den östra delen av Fotografiska. Rummet inbjuder till möten i en harmonisk miljö och med härlig utsikt över Stockholms inlopp.

I David kan vi erbjuda traditionell styrelsesittning vid ett konferensbord. David ligger i anslutning till Sarah och våra nya rum Lobbyn och Nick. David passar bra som extra mötesrum för grupparbeten vid en medelstor konferens i t ex Nick.

David LaChapelle är den fotograf som gett namn till vårt mötesrum David. Under snart 30 år har David LaChapelle arbetat med en bildvärld som överskrider gränser och han har skapat ett eget universum som omfattar människor av alla kön, hudfärger, kroppstyper och åldrar. Fotografierna tar upp influenser från alla håll: film, amatörfotografier, konsthistoria och pornografi, och omvandlar dem till delar av hans egen konstnärliga vision. 

Intresserad av att boka David? Fyll i formuläret nedan och skriv David i övriga upplysningar. Vill du veta mer om våra andra lokaler eller har frågor kan du också kontakta oss på event@fotografiska.se eller ringa oss på 08 50 900 540.