DokuPodd är tillbaka!

Älskar du en bra berättelse? I så fall är det här kvällen för dig. Boka in lördag den 25 mars. För andra året anordnar Sveriges Radio DokuPodd – en fest på tre scener för all form av radioberättande på Fotografiska.

Sveriges Radio bjuder in till en kväll fylld av berättande inför publik i våra lokaler. Kvällen riktar sig till dig som älskar att beröras, hänföras och svepas med av en bra historia. DokuPodd 2017 innehåller dokumentärer, berättelser om brott, passionerad kärlek, allvar och humor. Det blir tio samtal och livepoddar på tre scener och du som är sugen på att göra en egen podd kommer också att få chansen att ställa frågor till en erfaren ljudtekniker och en poddproducent och få deras bästa tips.

Sveriges Radio är Sveriges största arena för all sorts ljudligt berättande. Under DokuPodd lyfter Sveriges Radio, tillsammans med andra aktörer som gör poddar, fram berättelser som fascinerar, trollbinder och folkbildar. Du som inte har möjlighet att vara med på plats kommer att kunna lyssna på allt i efterhand.
Kom till Fotografiska 25 mars. Scenprogrammet börjar kl 16:00 och pågår till cirka 20:45. Det kan bli kö så kom i tid!

Biljetterna kostar 130 kr, studenter och pensionärer betalar 100 kr. Entrébiljett kan köpas i vår app samma dag som eventet äger rum. Ett smidigt sätt att slippa stå i kö!

Läs hela programmet här!

Välkommen!