Fantastic Frank & Fotografiska Edition ger Art for All

Nytt spännande samarbete mellan Fotografiska & Fantastic Frank.

Gå till artikelserien

Fantastic Frank, med sitt fokus på visuell kommunikation, foto och design har varit med och förändrat en annars traditionell mäklarbransch. 2010 hade begreppet Hemnetknarkare fötts, antalet tidningsartiklar om heminredning var fler än någonsin. Efterfrågan eller till och med behovet av inspiration till inredning hade blivit en folkrörelse. Att få kika in i andras hem har alltid varit spännande och plötsligt blev lägenheterna till salu det nya skyltfönstret för många varumärken där designstolen fick en naturlig plats bredvid fasters ärvda bord och mattan som alltid hängt med i alla år. Det som förut var perfekt stylade butikskyltfönstret blev nu istället det o-perfekta men trovärdiga och folkligt stylade hemmet. Fantastic Frank har alltid utifrån varje bostads potential skapat en känsla och karaktär, hittat en särprägel och inspirerat med inredning, ny och rolig design.

För Fotografiska innebär samarbetet att Fantastic Frank med sin långa erfarenhet av inredning skickligt använder vår unika fotokonst Edition, samlat och noga utvald av oss. Intresset för fotografi och fotokonst har växt enormt de senaste åren. Fotografi väcker ofta känslor, skapar stämning och ger ditt hem en personlig prägel. Allt fler samlar också på fotografi och ser det som en viktig inredningsdetalj: Du säger något med vad du väljer att hänga på dina väggar – det är ett sätt att uttrycka sig. Med Edition vill vi göra fotokonsten mer lättillgänglig och enklare att förvärva. Både nybörjare eller erfarna konstsamlare ska hitta det som de tilltalas av.

Gå till artikelserien

Tillsammans med Fantastic Frank sprider vi den inkluderande fotografiska konsten ut till bredare kundkretsar – ett vackert sätt att demokratisera konsten: Art For All.

• Ökat intresse för fotokonst
• Fotokonst en självklar plats i hemmet
• Tillgängligt för en bredare kundkrets (demokratisera konsten)
• Säger något om den som bor där, skapar personlighet
• Gå in på Editions hemsida för 
mer inspiration och inredningstips