Joyce

I lokalen F2 på bottenvåningen i östra delen av Fotografiska ligger vår konferenslokal Joyce.

F2 är en L-formad lokal med flexibla, flyttbara väggar som gör att vi kan dela upp rummet till ett konferensrum med en lounge utanför. När vi gör om F2 till konferensrum med lounge kallar vi konferensrummet för Joyce. Vi kan dela F2 och placera väggen på två olika ställen och erbjuda plats för upp till 75 eller 90 personer i biosittning. Joyce är även delbar till två rum, 40 gäster i biosittning per rum. I F2 finns möjlighet till en egen entré.

I Joyce kan vi erbjuda två digitala produktionsväggar med en yta på ca 80 kvm. På dessa väggar kan vi skapa interaktiva lösningar där livestream och inspelning av konferensen är några exempel på alternativ för en fantastisk häftig upplevelse för era konferensgäster. Kanske ett minne för livet.

Kvällstid kan vi duka upp för en trevlig middag vid runda bord för max 60 personer, F2 Loungen passar då utmärkt för mingel och fest efter middagen.

Joyce har fått sitt namn efter en av fotohistoriens tio viktigaste och mest inflytelserika kvinnliga fotografer, Joyce Tenneson. Hon arbetar nästan genomgående med porträtt, men hon viker av från våra traditionella föreställningar av vad ett porträtt är. I några bilder blundar modellerna eller vänder bort blicken, men i de flesta bilder möter vi blickar. Vi kommer nära in på kroppen, som ofta är naken eller enkelt draperad med tyger, neutralt som om Tenneson vill att vi ska möta människan i bilden, kanske möta oss själva.

Intresserad av att boka Joyce? Fyll i formuläret nedan och skriv Joyce i övriga upplysningar. Vill du veta mer om våra andra lokaler eller fråga någonting kan du också kontakta oss på event@fotografiska.se eller ringa oss på 08 50 900 540.