Mat & nöje

Fotografiskas Restaurang

Fotografiskas restaurang är stolt vinnare av Dagens Nyheters utmärkelse Gulddraken 2015, som Stockholms bästa restaurang i mellanklassen.

I Fotografiskas restaurang ligger fokus på det gröna och säsongsbaserade. Genom stora panoramafönster har restaurangen en av Stockholms vackraste vyer över Stockholms inlopp, Djurgården, Skeppsholmen och Gamla Stan. Här går det bra för både mindre och större sällskap att äta middag. Varför inte kombinera smak- och konstupplevelser genom att inleda måltiden med en guidad visning av våra utställningar?

Läs mer och boka bord

Fotografiskas Café

Fotografiskas café ligger högst upp i huset och har Stockholms förmodligen vackraste utsikt. Här kan du inleda eller avrunda ditt besök med något gott att äta och dricka.
Vi serverar även varm lunch med stort fokus på det gröna, ekologiska och närproducerade, varje måndag till fredag mellan 11.30 – 14-00

Lördagar och söndagar så kommer det att serveras varm soppa.

Läs mer och boka bord här:

(Eftersom cafét ligger på insidan av Fotografiska behövs entrébiljett även om man bara ska besöka cafét)

Företagsevent

Planerar du konferens, event eller fest? På Fotografiska kan du kombinera god mat och dryck med ett företagsevent och utställningar av världens bästa fotografer. Här finns rymden, ljuset, ytorna, tekniken och inte minst den vackra utsikten över Stockholm. Taket är högt och utrymmet är fritt för kreativa möten.

Läs mer om möjligheter för företagsevent

Öppettider

Café:
Alla dagar 9.00–23.00, lunch 11.30 – 14.00

Restaurang:
Mån-Lör: middag 17.00-23.00. (Sista sittning 20.45)
Restaurangen är stängd på söndagar.

Brunch:
Åter 2016