Mat & nöje

Fotografiskas matfilosofi är att skapa upplevelser 
för alla sinnen där smaker, dofter, råvaror och den omgivande miljön är delar av en genomtänkt helhet. Även i  utbudet av musik och underhållning sätter vi upplevelsen i fokus, oavsett om det handlar om klubbkvällar, akustisk livemusik eller ståuppkomedi.

Café

Fotografiskas café har en av Stockholms vackraste utsikter. Det ligger högst upp i husets hjärta, inramat av panoramafönster med en storslagen vy mot Djurgården, Gamla stan och Skeppsholmen. I caféet serveras smörgåsar, sallader, bakverk, kaffe, te, läsk, vin och öl.

Grill

På vår uteservering, Grill, kan du njuta av nygrillade läckerheter samtidigt som du blickar ut över Saltsjön från kajkanten. Menyn, som är framtagen av vår välrenommerade matinspiratör Paul Svensson, innehåller såväl grillat kött, fågel och fisk som ljuvligt grillat grönt. Pauls fokus ligger alltid på det gröna och närproducerade.

Läs mer om Grill

Brunch

Paul Svenssons brunch, tillagad av förstklassiga och, i så stor utsträckning som möjligt, ekologiska och närproducerade råvaror är ett mycket populärt inslag i Stockholms utbud av helgnöjen. Boka gärna brunchen i god tid för att vara säker på att få plats!

Säsongens sista brunch är söndagen den 1 juni.

Läs mer om brunchen

Musik & underhållning

Livemusik, ståuppkomedi, After Art med akustisk musik och klubbkvällarna F 1–6. Fotografiska erbjuder upplevelser för både kropp och själ.

Företagsevent

Planerar du konferens, event eller fest? På Fotografiska kan du kombinera god mat och dryck med ett företagsevent och utställningar av världens bästa fotografer. Här finns rymden, ljuset, ytorna, tekniken och inte minst den vackra utsikten över Stockholm. Taket är högt och utrymmet är fritt för kreativa möten.

Läs mer om möjligheter för företagsevent

Öppettider

Café:
Söndag–onsdag 9.00–21.00
Torsdag–lördag 9.00–23.00

Grill:
Söndag-onsdag: 9.00-21.00 (grillen tänd 11.30-20.00)
Torsdag-lördag: 9.00-23.00 (grillen tänd 11.30-22.00)

Brunch:
Lördag–söndag: 11.00-13.00 eller 13.30-16.00 (Brunchen har uppehåll under sommaren)

Bordsbokning  tas enbart emot till brunch. Kontakta oss på 08-50 900 500, mån–fre 09.00–17.00 eller matochdryck@fotografiska.eu