Mat & nöje

Grill

Fotografiskas Grill ligger vid huvudentrén till muséet. I denna härliga oas sitter du vid vattnet med en vacker vy över Stockholms inlopp, Djurgården, Skeppsholmen och Gamla Stan. Här kan du på dagen njuta av vår härliga lunch från grillen men också ett utbud av vår caféverksamhet.

På kvällen dukar vi upp borden för middagsservering och behåller samma gröna fokus som uppe i restaurangen. Kom förbi på en bit mat eller ta en drink i kvällssolen samtidigt som du lyssnar på kvällens artister. En av sommarens många nyheter är att vi tar emot bordsreservation för kvällen.

Läs mer och boka bord

Fotografiskas Restaurang

Fotografiskas restaurang är stolt vinnare av Dagens Nyheters utmärkelse Gulddraken 2015, som Stockholms bästa restaurang i mellanklassen.

I Fotografiskas restaurang ligger fokus på det gröna och säsongsbaserade. Genom stora panoramafönster har restaurangen en av Stockholms vackraste vyer över Stockholms inlopp, Djurgården, Skeppsholmen och Gamla Stan. Här går det bra för både mindre och större sällskap att äta lunch och middag. Varför inte kombinera smak- och konstupplevelser genom att inleda måltiden med en guidad visning av våra utställningar?

Restaurangen på plan två håller sommarstängt mellan 19:e juni – 3:e september. Vi kommer att öppna i mindre skala men i samma gröna fokus på Fotografiskas Grill.

Läs mer

Fotografiskas Café

Fotografiskas café ligger högst upp i huset och har Stockholms förmodligen bästa utsikt. Här kan du inleda eller avrunda ditt besök med något gott att äta och dricka.
(Eftersom cafét ligger på insidan av Fotografiska behövs entrébiljett även om man bara ska besöka cafét)

Företagsevent

Planerar du konferens, event eller fest? På Fotografiska kan du kombinera god mat och dryck med ett företagsevent och utställningar av världens bästa fotografer. Här finns rymden, ljuset, ytorna, tekniken och inte minst den vackra utsikten över Stockholm. Taket är högt och utrymmet är fritt för kreativa möten. Läs mer om möjligheter för företagsevent

Öppettider

Grill:
Lunch 11.30 – 14.00
Middag 17.00 – 23.00 (sista sittning 21.15)

Café:
Alla dagar 9.00–23.00

Restaurang:
Sommarstängt 19 juni – 3 september

Brunch:
Åter 2016