Mat & nöje

I vår bistro är ambitionsnivån hög. Målet är att skapa upplevelser 
för alla sinnen där smaker, dofter, råvaror och den omgivande miljön är delar av en genomtänkt helhet. Samma inställning har vi till utbudet av musik och underhållning, där vi alltid strävar efter att ge dig en så bra upplevelse som möjligt, oavsett om det handlar om klubbkvällar, akustisk livemusik eller ståuppkomedi.

Bistro

Fotografiskas bistro har en av Stockholms vackraste utsikter. Den ligger högst upp i husets hjärta, inramad av panoramafönster med en storslagen vy mot Djurgården, Gamla stan och Skeppsholmen.

I bistron serveras alltid grillade och kalla smörgåsar, sallader, bakverk, kaffe, te, läsk, vin och öl. Dessutom serveras varm mat efter säsong till lunch (mån-fre) och middag (alla dagar). Menyn är framtagen av vår matinspiratör Paul Svensson, med lång erfarenhet från svenska och internationella restauranger på högsta nivå. Fokus ligger alltid på grönt och närproducerat.

Just nu från säsongens trädgårdsland och Det levande köket:
- Smörbakad fänkål med morot, saffran och bellugalinser.
- Örtmarinerat majskycklingbröst med ratatouille.

Lunch, måndag-fredag: 11:30-14:00
Middag, söndag-onsdag: 17:00-20:00
Middag, torsdag-lördag: 17:00-21:00

Brunch

Paul Svenssons brunch, tillagad av förstklassiga och, i så stor utsträckning som möjligt, ekologiska och närproducerade råvaror är ett mycket populärt inslag i Stockholms utbud av helgnöjen. Boka gärna brunchen i god tid för att vara säker på att få plats!

Säsongens sista brunch är söndagen den 1 juni. Passa på att prova innan sommaruppehållet!

Läs mer om brunchen

Musik & underhållning

Livemusik, ståuppkomedi, After Art med akustisk musik och klubbkvällarna F 1–6. Fotografiska erbjuder upplevelser för både kropp och själ.

Företagsevent

Planerar du konferens, event eller fest? På Fotografiska kan du kombinera god mat och dryck med ett företagsevent och utställningar av världens bästa fotografer. Här finns rymden, ljuset, ytorna, tekniken och inte minst den vackra utsikten över Stockholm. Taket är högt och utrymmet är fritt för kreativa möten.

Läs mer om möjligheter för företagsevent

Öppettider

Bistro:

Söndag–onsdag 09.00–21.00.
Torsdag–lördag 09.00–23.00.

Det Levandet köket (varm mat):

Lunch, måndag-fredag: 11:30-14:00
Middag, söndag-onsdag: 17:00-20:00
Middag, torsdag-lördag: 17:00-21:00

Brunch:

Lördag–söndag: 11.00-13.00 eller 13.30-16.00.

Bokningar tas emot till brunch, i övrigt ingen bordsbokning.

Kontakta oss på 08 50 900 500, måndag–fredag 09.00–17.00 eller matochdryck@fotografiska.eu