Nick

Nick är vårt nya tillskott för de som önskar en medelstor konferens i en härlig miljö. Lokalen ligger på plan 3 och har plats för upp till 45 gäster i biosittning. På samma plan ligger våra mindre lokaler David och Sarah samt vår Lobby med en fantastisk utsikt över Stockholms inlopp.

Efter klockan sex kan vi omvandla Nick och Lobbyn till en mingelplats. I Lobbyn står möblerna kvar och i Nick tar vi bort stolarna, drar upp projektorduken och dukar upp en härlig mingelbuffé.

Lokalen kallas Nick efter fotografen Nick Brandt som är känd för sina intima porträtt av magnifika djur. Nick påminner oss om att världen är skör, trots dess storslagenhet och mångfald. Hans bilder liknar inga andra naturbilder och visar upp ett lugn och en värdighet. Möjligen för att han vågar komma nära. Det är precis som att det finns ett samförstånd mellan Brandt och djuren. Vi ser rynkorna, den väderbitna huden, intensiteten eller nyfikenheten i blicken hos dessa djur.

Intresserad av att boka Nick? Fyll i formuläret nedan och skriv Nick i övriga upplysningar. Vill du veta mer om våra andra lokaler eller fråga någonting kan du också kontakta oss på event@fotografiska.se eller ringa oss på 08 50 900 540.