Lediga tjänster


Fotografiska söker ansvarig Hov Eventmatsalen

På Fotografiska har vi en hel våning för Mat & Dryck – café, restaurang samt eventmatsal.

Vi är en internationell mötesplats för fotografi som vill inspirera till en mer medveten värld. Våra gäster från när och fjärran kommer för att besöka våra fotoutställningar men också för att njuta av mat&dryck.

Vi har en klart uttalad matfilosofi, enkelt sammanfattad som ”grön gastronomi. På Fotografiska är vi stolta över att laga maträtter på läckra, hållbara och lokala produkter med fokus på växtriket. I våra menyer finns kött, fisk, mejeri och ägg – men fokus kommer alltid att vara på frukt och grönsaker och de fantastiska smaker som kommer från växter.

Vi söker nu en organiserad hovmästare att axla rollen som ansvarig för vårt energiska, underbara team i eventmatsalen.  Vi tror att du har flera års erfarenhet av arbete som hovmästare, gärna från en event- och konferensverksamhet.

Du är sannolikt bra på struktur och organisation och får energi av att ge fantastisk service!

Du kan fatta beslut och är en problemlösare. Du är flexibel och trivs med att arbetstempot och arbetsuppgifterna växlar. Du är en bra administratör, även om mat och gäster är det du gillar bäst. Du kan arbeta både på dag- och kvällstid samt på helger och trivs med det ös som uppstår när en eventmatsal fylls av härliga gäster.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 mån provanställning. Skicka ditt CV och ditt personliga brev till rerkytering@fotografiska.se . Märk din ansökan med ”Ansvarig Hov, Eventmatsalen”