Lediga tjänster

Assortment Manager

• Are you skilled with great sense of business?
• Do you understand the world of e-commerce?
• Do you have a passion for photography, interiordesign, art?
• Do you have the sensitivity to recognize “grains of gold” and a sense for trends?

We are looking for an assortment manager to Edition, Fotografiska’s on-line sale and long term leading global retail commerce for photographic prints and posters.

In this role you will be managing Fotografiskas e-commerce website and future retail for photo art, ensuring an exquisite variety of photographical prints and posters that our clients yearn to bring into their homes.

You will be responsible för creating and editing content as well as publishing and administrating the content. This includes contacts with photographers all over the world, relationships you need to build and cultivate.

Furthermore you are expected to be managing, devising and executing digital sales strategies, initiating and implementing campaigns, social and digital marketing activities, providing market analysis.

An international market oriented approach is needed, but so too is sensitivity, to be in line with Fotografiska’s vision of inspiring a more conscious world.

Please send your CV & personal letter to:
rekrytering@fotografiska.se


Sälj- och marknadschef till F Nation

Efter sex år som framgångsrik aktör på marknaden för upplevelser, kultur, nöjen och mat & dryck har Fotografiska i Stockholm etablerat sig som en stark svensk och internationell spelare inom dessa områden. Arbetet med Fotografiska genomsyras av nyfikenhet, skönhet, entreprenörskap, smartness och en vilja att förändra världen vi lever i till det bättre. För att fortsätta leverera på ovanstående har Fotografiska bestämt sig för att under 2017 starta utbildningssatsningen F Nation; med kurser, kunskap och utbildning för alla som vill fortsätta utvecklas både personligt och professionellt. Med oss in i arbetet har vi sex års erfarenhet av vår uppskattade utbildningsverksamhet Fotografiska Akademin.

F Nation arbetar med utbildning i gränslandet mellan Art, Business, Design & Tech. Vi strävar efter att bli det mest relevanta framtidssäkrade utbildningsalternativet för medvetna och ansvarstagande individer, företag och organisationer.

Tillsammans i F Nation låter vi kunskap vara vägvisaren mot en bättre, smartare – och lönsammare! – vardag och framtid. Därför söker vi nu dig som vill göra det här med oss – bygga, utveckla och förverkliga F Nation, som står stadigt grundat i det etablerade varumärket Fotografiska.

Vi tror att du, precis som vi, är entreprenöriellt driven och gillar dagliga kundkontakter och relationsskapande. Vi tror också att du har bred och djup erfarenhet av:

• strategiskt ansvar för varumärken och försäljning

• koncept- och affärsutveckling

• tjänsteförsäljning med intäktsansvar

• jobba utifrån tydligt satta försäljningsmål

• marknadsföring i alla kanaler

Vi ser också att du har stort intresse för utbildningsfrågor och kompetensförsörjning, och brinner för livslångt lärande. Kunskapstörst är en av dina starkaste drivkrafter. Du kommer att ingå i F Nations ledningsgrupp.

Uppdraget är heltid, i första hand under ett år, med möjlighet till förlängning. Svara med personligt brev (och CV om du tycker det är relevant), snarast till sales@fnation.se

Vi genomför löpande intervjuer, så skicka din intresseanmälan redan i dag.

Välkommen!


Hovmästare sökes till Fotografiska

På Fotografiska fokuserar vi på det gröna i måltiden. Våra växträtter utgår från grönsaken och smaksätts sedan med något från djurriket, vi strävar efter att jobba med ekologiska och närproducerade råvaror.

Utöver maten jobbar vi väldigt mycket med gästen i fokus då dryck- och serviceupplevelsen skall vara minst lika bra som matupplevelsen.

Vi letar efter dig som likt oss har ett brinnande intresse för hållbarhet både för vår miljö och restaurangbranchen. Vi ser gärna att du har erfarenhet ifrån branschen, men framförallt att du är hungrig och vill utvecklas tillsammans med oss för att skapa en av Stockholms roligaste måltidsupplevelser. Dryckeskunskap är givetvis meriterande, men saknar du kompetens inom området är du välkommen att lära dig hos oss.

I vår restaurang söker vi nu en person med tidigare erfarenhet från a la carte service samt en som brinner lika mycket för serviceyrket som vi. Tjänsten tillträds i januari.

Vi söker även en hovmästare till vår matsal för stora middagar, event och fester av alla de slag. Tillträde omgående.

Varmt välkommen med din ansökan!

Skicka den till matilda.braun@fotografiska.se