Lediga tjänster

Vi söker nu en teamleader med stark säljprofil, någon som drivs av att nå mål, älskar utmaningar och avskyr att förlora

Sedan starten 2010 har Fotografiska Event & Konferens glädjen att arrangera ca 750 möten årligen. Fotografiska är en internationell mötesplats med visionen att inspirera till en mer medveten värld och Event & Konferens utgör en viktig och dynamisk del av verksamheten. Vår unika miljö och tillgången till fantastiska utställningar av fotografi drar gäster från när och fjärran.

Uppdraget består i att bredda vår kundbearbetning och vårt erbjudande.

Du kommer att arbeta med såväl befintliga kunder som aktivt bearbeta nya.

Vi söker dig som har självdisciplin och höga ambitioner gällande din egen försäljning men som också, tillsammans med vår Sales Director kan säljcoacha dina kollegor. Vi vill att du har arbetat med försäljning på hög nivå inom rese- eller upplevelseindustrin under minst 5 år.

Som person är du självgående och lösningsorienterad, öppen för ständiga förbättringar och förändringar. Vidare är du en teamplayer med starkt driv. Att du är van att skapa relationer och föra en professionell dialog med kunder ser vi som en självklarhet. Du har mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Vi erbjuder ett arbetsklimat med dynamik och möjligheter att påverka, kompetenta och stöttande kollegor och underbar arbetsmiljö på Stadsgårdshamnen. Som teamleader rapporterar du direkt till Sales Director.  Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning.

Välkommen maila din ansökan i form av CV och personligt brev till rekrytering@fotografiska.se
Märk din ansökan Teamleader.


Fotografiskas Event söker hovmästare/konferensvärd

På Fotografiska har vi en hel våning för Mat & Dryck – café, restaurang samt festvåningsmatsal. Vår syn på mat och service präglas av engagemang & hållbarhet. Vi fokuserar på det gröna i måltiden. Vår unika miljö och tillgången till fantastiska utställningar av fotografi drar gäster från när och fjärran.

Vi söker nu en rutinerad och glad hovmästare, tillika en outstanding arbetsledare, till vårt team i festvåningsmatsalen.

Vi tror att du har flera års erfarenhet av arbete som hovmästare, gärna från Festvåning och Eventverksamhet

Du är sannolikt bra på struktur och organisation och får energi av att ge fantastisk service. Du kan ta beslut och är en problemlösare och du trivs som del i, och driva ett team. Du är flexibel och trivs med att arbetstempot och arbetsuppgifterna växlar. Du känner flow när du tillsammans med ditt team syr ihop ett event. Du är en bra administratör, även om mat, gäster och hög service är det du gillar bäst.

Du kan arbeta både på dag- och kvällstid samt på helger och trivs med det ös som uppstår när en Festvåningsmatsal fylls av härliga gäster.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 mån provanställning. Skicka ditt CV och ditt personliga brev till rekrytering@fotografiska.se .
Märk din ansökan med ”Hovmästare”