Behöver du en Art Partner?

© Bild ovan: Albert Watson

I samarbete med den oberoende aktören CFHILL erbjuder Fotografiska Art Partner kunnig och lyhörd guidning i fotokonstens värld. Vi vill genom detta öka kunskapen och intresset för fotokonsten, som röner allt större uppmärksamhet i konstkretsar. Vi ger tips och råd till både privatpersoner och företag om vad man bör tänka på vid köp av fotokonst. Genom CFHILL kan du som besökare bland annat förvärva fotografier ur våra utställningar, nu pågående eller tidigare visade.

Kanske vill du ha hjälp med att bygga upp en fotosamling från grunden. Eller så är du på jakt efter ett specifikt verk. Oavsett om det handlar om legendariska fotografer eller nya stjärnskott ser vi fram emot att dela med oss av våra kunskaper och presentera förslag som passar för just dig.

Vid frågor, visningar eller köp, vänligen kontakta:
Anders Welander / Åsa Hultman
CFHILL / Fotografiska
+46 709 54 68 23 / +46 704 25 33 78
artpartner@fotografiska.se

Just nu hänger det 25 verk av Albert Watson i vår Art Space som alla går att köpa. Verken hänger upp fram till och med 17 november.

Albert Watson har gjort sitt varumärke som en av världens mest framgångsrika och profilstarka fotografer sedan 1970. Han blandar konst, mode och kommersiell fotografering till några av de mest ikoniska bilderna vi någonsin sett. Från porträtt av Alfred Hitchcock och Steve Jobs, skönhetsbilder av Kate Moss, till Las Vegas landskap och stillbilder av King Tutankhamen-artefakter. Albert Watsons slående fotografier och fantastiska handgjorda tryck finns i gallerier och museer runt om i världen.

Watson, en Skotte som invandrade till USA 1970, började sin karriär främst som modefotograf, och har nu tagit mer än 100 omslag av Vogue tillsammans med många arbeten för otaliga andra tidningar. Han har också fotograferat hundratals annonskampanjer för företag som Prada, Revlon och Chanel. Samtidigt har han alltid tillbringat mycket av sin tid på personliga projekt, tillsammans med hans böcker och utställningar. (Till exempel på Fotografiska)